Afvalinzameling containers

Afvalinzameling containers

Rolcontainers

Op zoek naar een structurele oplossing op locatie waar je geen omkijken naar hebt? Niet voor niets kiezen veel klanten voor onze stalen en kunststof rolcontainers. Ledigen? Dat kan op bijna alle locaties. Wanneer? Dat bepalen we samen. Je kunt kiezen voor een vaste dag, of voor lediging op afroep.

Ontdek meer
Afvalinzameling containers

Afzet containers

Zit je midden in een verbouwing? Of heb je tuinafval? Venus Containers biedt containers in verschillende formaten, voor allerlei soorten afval. Denk aan bouw-, puin- en houtafval, maar ook vertrouwelijke documenten. Zit de container vol? Dan halen we deze op wanneer het jou schikt. Een veelgevraagde oplossing voor de korte termijn.

Ontdek meer
Afvalinzameling containers

Perscontainers

In een perscontainer past veel afval, omdat restafval of papier en karton sterk wordt verdicht. Perscontainers worden altijd op maat gemaakt met een hef-kantelsysteem, een grote inworp voor karton of een automatische GSM-volmelder. Daardoor weten wij precies wanneer de container vol is en we deze moeten legen. Jij hebt er dus geen omkijken (meer) naar!

Ontdek meer
Afvalinzameling containers

Ondergrondse containers

Als een van de weinige aanbieders in de regio hebben we ondergrondse containers in ons assortiment. Ze nemen de ruimte in van een 1.000 liter rolcontainer, maar hebben 5.000 liter inhoud. De containers stinken niet dankzij de ondergrondse koele opslag. De plastic deksels zijn lekvrij en zijn voor allerlei soorten afval geschikt. Een praktische, maar ook elegante oplossing. Omdat er geen grote container ‘in het zicht’ staat.

Ontdek meer

Maak een afspraak

Benieuwd welk type container goed bij jouw vraag past? Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn. En vertellen per type container wat de voor- als nadelen zijn. Meer weten?

Neem contact op