Onze verhalen

Benieuwd naar onze verhalen? In deze videoserie krijg je een kijkje achter de schermen bij Venus Containers. Elke maand lanceren we een nieuwe aflevering waarin we je meenemen in de wereld van onze containers en diensten. Ontdek hoe wij jouw afvalproblemen oplossen!

Onze klantapp

De Venus Containers klantapp: Slimmer en gemakkelijker afvalbeheer in je broekzak. Met onze gebruiksvriendelijke klantapp wordt afvalbeheer een fluitje van een cent. Waar je ook bent, je hebt direct toegang tot al je afvalbeheerbehoefte.

Onze perscontainers

Perscontainers van Venus Containers zijn ruim en efficiënt! In onze perscontainers past een enorme hoeveelheid afval, dankzij de automatische verdichting van restafval, papier en karton.

Onze ondergrondse perscontainers

Onze ondergrondse containers zijn perfect voor grote hoeveelheden afval, zonder veel ruimte in te nemen. En dankzij het ondergrondse opslag blijft het afval koel en geurvrij.

Testimonial Werkspoorkatherdraal

Ontmoet Sofie Reijnen, een gedreven projectmanager bij De Werkspoorkathedraal! In deze video deelt ze haar inzichten over de samenwerking met Venus Containers.

Onze nieuwe website en webshop

Onze nieuwe website met bijbehorende webshop is live! Dit betekent dat met slechts 3 klikken de gewenste container voor je deur staat!

Onze rolcontainers

Ontdek de veelzijdigheid van onze rolcontainers! Of je nu kiest voor traditionele stalen buitencontainers in diverse maten of lichte kunststof containers, wij hebben dé oplossing.

Nieuwe Inzamelwagen met Weegsysteem

Onze gloednieuwe inzamelwagen is gearriveerd! Met trots introduceren we het nieuwe voertuig dat is uitgerust met een geavanceerd weegsysteem.

Afval als een bron van mogelijkheden!

Bij Venus Containers beschouwen we afval niet als zomaar afval; integendeel, we zien het als een onbenutte bron van nieuwe mogelijkheden!

Brandgevaar door batterijen in ons afval

Er kan erstig brandgevaar ontstaat wanneer batterijen niet worden gescheiden. Waarom? Omdat zelfs de kleinste batterijen al enorme branden kunnen veroorzaken!

Hoe hoog mag ik een container laden?

Handige tips om onze containers op de meest veilige manier te laden. Zo wordt het leveren en ophalen van de containers nog efficiënter en gemakkelijker voor jou en onze chauffeurs!

Duurzame afvalverwerking in 9 monostromen

Zodra het afval bij ons is gebracht, scheiden wij het in 9 verschillende monostromen. Maar wat is een monostroom? En waarom is het belangrijk?

Zo sorteren wij ons afval!

Het voorsorteren van al het binnenkomende afval gebeurt bij ons met behulp van een elektrische kraan. Benieuwd hoe dit proces eruit ziet? Bekijk de video.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? We denken graag mee!

Neem contact op