Duurzaamheid

Duurzaamheid? Dat was voor ons al dagelijkse praktijk voordat het een ‘containerbegrip’ werd. Maar dat betekent niet dat we al klaar zijn. We blijven verduurzamen! En het liefst samen met onze partners en klanten.

Recycling tot de laatste houtsnipper

Afval scheiden tot afzonderlijke afvalstromen? Laat dat maar aan ons over. We scheiden afval tot negen reststromen. Zo zorgen we ervoor dat al het afval een nieuwe bestemming krijgt. Is dat echt niet mogelijk? Dan kiezen we voor verbranding mét energieterugwinning.

Duurzaam keurmerk

Kwaliteitsnormen nemen we serieus. We werken daarom al jaren met de ISO 9001-norm, die is gericht op het continu verbeteren van processen en het managen van bedrijfsrisico’s. Keurmerk ISO 14001 hebben we in huis omdat we milieueffecten proactief managen door vervuiling te voorkomen, wetgeving na te leven en voortdurend te streven naar verbetering.

Op zoek naar een duurzame partner?

Ben je op zoek naar een flexibele afvalpartner en stel je hoge eisen? Met ons serviceniveau met oog voor duurzaamheid stellen we jou niet teleur. Neem dus vooral contact met ons op. We denken graag mee over welke oplossing het beste bij je past.

Neem contact op